Cautare

624 de rezultate pentru "aiesec global village" (3.41 secunde)
¥arile incluse in clasament, dezvoltate sau in curs de dezvoltare, contribuie cu 95% la formarea Produsului Internt Brut (PIB) mondial, se arata in raportul organizatiei americane, care se concentreaza asupra promovarii dreptului de proprietate la nivel global.
Ca masuri luate impotriva aridizarii, pe langa cele luate la nivel global, cercetatorii recomanda agricultorilor sa foloseasca tehnologii de cultura prin care sa se poata economisi apa din precipitatii.
Termenul-limita pentru aceasta actiune este data de 15 mai, data pina la care trebuie depuse si declaratiile de venit global aferente anului 2006.
Prezenta si in Romania, la nivel global, UniCredit va controla o retea de 9.200 de unitati si active totale de 960 de miliarde de euro, cu 40 de milioane de clienti din Italia pana in Rusia, ocupand prima pozitie in clasamentul celor mai mari institutii bancare din Europa de Est.
Între cele doua categorii, legea a introdus o serie de diferente care îi avantajeaza pe parlamentari. Discrepantele au fost reliefate, într-un raport global al coruptiei, de Organizatia Transparency International, saptamâna trecuta.
Astfel, potrivit site-ului Global Property Guide, Romania are una dintre cele mai atractive piete imobiliare din Europa de Est, alaturi de Turcia, Bulgaria si Ungaria, cu un randament relativ ridicat, de 8,17% in Bucuresti.
În Olanda, companiile de dimensiuni medii realizeaza 45% din cheltuielile de consum si comerciale, având o pondere mai mare decât în oricare alta tara europeana, în timp ce în Italia, Spania si Belgia, companiile mijlocii cheltuiesc de asemenea mai mult decât companiile mari.„Europa se situeaza pe primul loc, reprezentând 32% din cheltuielile la nivel global din categoria 'Cheltuieli pentru Consumul Comercial'.
Ford Motor Company, lider global în industria de automobile, cu sediul central la Dearborn, Michigan, produce si distribuie automobile pe 200 de piete de pe sase continente.
Comisia Europeana are jurisdictie exclusiva pentru fuziunile dintre companiile a caror cifra de afaceri cumulata la nivel global este de cel putin cinci miliarde de euro si au, fiecare separat, o cifra de afaceri obtinuta în interiorul spatiului economic european, care depaseste 250 de milioane de euro.
Acesta a aratat la sfarsitul intalnirii cu premierul Calin Popescu-Tariceanu ca, "la nivel global", Comisia Europeana este multumita de progresele inregistrate de Romania dupa ce a devenit membru UE, dar ca exista inca o serie de deficiente in sectorul agricol, in special in ceea ce priveste calitatea procesului si a sistemului de identificare a parcelelor de teren.
De asemenea, Fernandez-Ansola a aratat miercuri ca deficitul global de credite a sporit vulnerabilitatea economica a Romaniei, avand in vedere deficitul extern ridicat.
Prejudiciile aduse firmelor prin infractiuni economice s-au triplat in ultimii doi ani, ajungand la 5,7 miliarde de dolari, valoare de aproape trei ori mai mare decat cea din 2005, se arata in Studiul Global privind Infractionalitatea Economica realizat de PricewaterhouseCoopers (PwC).
In acest sens, indicatorul de baza este impozitul pe venitul global. Trebuie sa spun ca, in perioada 2005-2007, acesta a crescut cu 40%, fapt care arata cat de atractiva este zona.
In acelasi interval, petrolul brut s-a scumpit pe plan global cu 62%, iar leul s-a depreciat fata de moneda americana cu 6 %.
La categoria "Industrie" - "Industria produselor primare" s-au clasat pe primele locuri Pavele Prod SRL (microintreprinderi), la "Producerea, transportul si distributia energiei electrice, termice, a gazelor naturale si a apei" - Transter Neptun SA (microintreprinderi), Rominservices Therm SA (intreprinderi mijlocii), la "Industria metalurgica, a constructiilor metalice si a produselor din metal" - Forje-Metal SRL (microintreprinderi), IMSAT Elconmet SA (intreprinderi mijlocii), la "Industria mijloacelor de transport" - ALVA NAVAL Sistem SRL (microintreprinderi), Korom Soft Steel SRL (intreprinderi mici), Global Shipbuilding Services SRL (intreprinderi mijlocii).
Fabrica de la Jucu face parte din reteaua globala de fabrici, Nokia avand o strategie de productie la nivel global", a aratat Simai.
Anul trecut a fost inaugurat la Bucuresti centrul Global de Suport Tehnic. L-am întrebat pe Bill Gates de ce a ales România.
"In cadrul intalnirii s-a mai decis sa nu se semneze acordul la nivel global in domeniul sanatatii si securitatii in munca la nivelul ArcelorMittal deoarece conducerea grupului a transmis informatiile si aceasta propunere in urma cu o saptamana de zile si acestea nu au putut fi analizate din cauza timpului scurt.
Cel mai recent, el a ocupat functia de Senior Executive Director al diviziei Barclays de Retail si Corporate Banking Global in Piete Emergente.
Alianta SkyTeam a contactat Tarom, initial, prin intermediul companiei Alitalia, care s-a oferit sa fie sponsorul operatorului român, însa, ulterior, Air France a preluat rolul de sponsor.Alianta detine 20% din traficul global, are în oferta sa aproximativ 16.000 de zboruri zilnice, 800 de destinatii din 160 de tari si atrage anual un trafic de 400 de milioane de pasageri.Tarom a transportat anul trecut 1,69 milioane de pasageri, în urcare cu 32,1% fata de 2006, ocupând locul doi în rândul companiilor de profil din Europa din punct de vedere al ratei de crestere, potrivit datelor Asociatiei Companiilor Aeriene Europene.
google-analytics.com